مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه

سلام من بسیجی بودم شب نهم محرم دو نفر دعوا کردن یکی اومدباچاقواون یکی رابزنه اومدم جلوشوبگیرم باچاقوزدروی دستم دوتاندوم دستم پاره شده وانگشت چهارم وشصتم تاندومش پاره شده شانزده بخیه خورده دیه چقدر تعلق میگیره

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بررسی صدمات و میزان بهبودی با پزشکی قانونی ست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه با توجه به مدارک پزشکی توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین دیه از طریق پزشکی قانونی و شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه مشخص و تعیین خواهد شد اما بطور کلی دیه هر انگشت دست، 10 درصد نسبت به دیه یک انسان کامل است یعنی حدود 90 میلیون تومان است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید
و توسط پزشکی قانونی دیه محاسبه خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند با توجه به میزان جراحت درصد دیه تعیین میشود اما ماه حرام باعث تشدید دیه در جراحات‌نمیشود فقط فوت در ماه حرام موجب تشدید دیه است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با گزارش پزشکی قانونی قاضی درصد آن را مشخص و اجرای احکام محاسبه می‌نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می‌نماید می‌بایست شما معاینه شوید