مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی بعد از فوت

پدر مادرم قصد جدایی دارند اما هنوز تایید نشد آیا بعد مرگ مادر بزرگم که کارمند علوم پزشکی است و پدر بزرگم که کارمند بانک بود حقوق آنها به‌مادرم‌که بیکار است تعلق می‌گیرد البته پدر بزرگم چند ساله فوت کرده آیا طلاق بعد فوت مادر بزرگ ارزش دارد التماس میکنم راهنمایی منید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از تامین اجتماعی فرم های مربوطه را پر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را به نحو حضوری از طریق سازمان تأمین اجتماعی پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر اگر مجرد باشد یا طلاق بگیرد و درآمدی نداشته باشد می تواند مستمری پدرش را دریافت کند.
اگر طلاق صوری باشد و بیمه متوجه شود در این صورت مستمری قطع می شود و جریمه نیز تعیین می شود.
از نظر شرعی نیز حرام است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مجرد و فاقد شغل باشد آری

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درصورتی که مادرتان مطلقه باشند و مادربزرگتان ایشان را به اداره خود معرفی کرده باشد بعد از فوت مستمری تعلق میگیرد ولی مستمری پدربزرگتان خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق‌تری یابید 1420

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
بعد از ازدواج دختر، صرفا بعد از مطلقه شدن مجددا میتواند از حقوق مستمری پدر خود بهره مند شود .