مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن فرزند دختر از پرورشگاه

باسلام ببخشید ما یک زن و شوهر هستیم که شانزده سال هست ازدواج کردیم ما دوتا پسر داریم یک چهارده ساله ویک هفت ساله
آیا میتونیم یک دختر شش یا هفت ساله از پرورش گاه بیاریم
اگه میشه در رابطه با محرمیش باید چه کاری انجام بدیم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولویت با خانواده‌هایی است که فرزند ندارند و خانواده شما با عنایت به شرایطی که در متن سوال به آن اشاره کردید در اولولیت فرزندخواندگی قرار ندارند.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

در اولویت نیستید اما مراجعه و پیگیری در صورتی که توانایی مالی و سایر شرایط دشته باشد توصیه می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعنوان فرزند خوانده آری گاها ممکن است حتی المقدور درخواست دهید تا صلاحیت سنجی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما درخواست نگهداری و یا سرپرستی کودکی را از پرورشگاه بدهید باید مالی را به نامش کنید در رابطه با محرمیت از مرجع فقهی سوال کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست را از طریق بهزیستی پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر شرایط لازم و الویت را ندارید ، لیکن مقررات بهزیستی ملاک عمل است. فرازی از قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست یا بد سرپرست :
ماده5 ـ افراد زیر میتوانند سرپرستی کودکان و نوجوانان مشمول این قانون را از سازمان درخواست نمایند.
الف ـ زن و شوهری که پنج سال از تاریخ ازدواج آنان گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند، مشروط به این که حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن داشته باشد.
ب ـ زن و شوهر دارای فرزند مشروط بر این که حداقل یکی از آنان بیش از سی سال سن داشته باشد.
ج ـ دختران و زنان بدون شوهر، درصورتی که حداقل سی سال سن داشته باشند، منحصراً حق سرپرستی اناث را خواهند داشت.
تبصره1ـ چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچه دار شدن زوجین وجود نداشته باشد، درخواست کنندگان از شرط مدت پنج سال مقرر در بند (الف) این ماده مستثنی می باشند.
تبصره2ـ چنانچه درخواست کنندگان سرپرستی از بستگان کودک یا نوجوان باشند ، دادگاه با اخذ نظر سازمان و با رعایت مصلحت کودک و نوجوان می تواند آنان را از برخی شرایط مقرر در این ماده مستثنی نماید.
تبصره3ـ اولویت در پذیرش سرپرستی به ترتیب با زن و شوهر بدون فرزند، سپس زنان و دختران بدون شوهر فاقد فرزند و در نهایت زن و شوهر دارای فرزند است.
تبصره4ـ درخواست کنندگان کمتر از پنجاه سال سن، نسبت به درخواست کنندگانی که پنجاه سال و بیشتر دارند، درشرایط مساوی اولویت دارند.
تبصره5 ـ در مواردی که زن و شوهر درخواست کننده سرپرستی باشند، درخواست باید به طور مشترک از طرف آنان تنظیم و ارائه گردد.
ماده6 ـ درخواست کنندگان سرپرستی باید دارای شرایط زیر باشند:
الف ـ تقیّد به انجام واجبات و ترک محرمات
ب ـ عدم محکومیت جزایی مؤثر با رعایت موارد مقرر در قانون مجازات اسلامی
ج ـ تمکن مالی
دـ عدم حجر
هـ ـ سلامت جسمی و روانی لازم و توانایی عملی برای نگهداری و تربیت کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی
وـ نداشتن اعتیاد به مواد مخدر، مواد روانگردان و الکل
زـ صلاحیت اخلاقی
ح ـ عدم ابتلاء به بیماری های واگیر و یا صعب العلاج
ط ـ اعتقاد به یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تبصره1ـ رعایت اشتـراکات دینی مـیان سرپرسـت و افراد تحت سـرپرستی الزامی است. دادگاه صالح با رعایت مصلحت کودک و نوجوان غیرمسلمان، سرپرستی وی را به درخواست کنندگان مسلمان می سپارد.
تبصره2ـ درصورتی که متقاضی سرپرستی، ادعای یافتن طفلی را بنماید و ادعای وی در دادگاه ثابت شود، چنانچه واجد شرایط مندرج در این قانون برای سرپرستی باشد در اولویت واگذاری سرپرستی قرار می گیرد.

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

برای محرمیت یا عدم محرمیت از دفتر مرجع تقلیدتون سوال فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اولویت با زن و شوهری است که بچه ندارند

و سپس با دختری است که ازدواج نکرده است

در مرحله سوم به سایر اشخاص می‌رسد می‌توانی درخواست خود را بدهید