مشاوره حقوقی رایگان - توقیف بی دلیل گوشی توسط کلانتری

با عرض سلام خدمت وکلای محترم

چند روز پیش به علت پرداخت نکردن حقوقم با کارفرما جر و بحث و نهایتا کار به کلانتری و دادگاه کشید بگذریم کار درست و شد دو طرف رضایت دادیم این وسط مامور کلانتری گوشی بنده رو گرفت و نداد بدون هیچ حکمی به دادگاه مراجعه کردم برای اینکه قاضی دستور بده گوشی و بدن قاضی گفت من اصلا دستور توقیف گوشی و ندادم گفتم خوب دستور بدین گوشی و بدن گفت من دستوری مبنی بر گرفتن گوشی شما رو ندادم برو کلانتری گوشی و بگیر میرم کلانتری اون استوار میگه باید قاضی دستور بده گوشیم و گذاشته تو میزش و داره اذیت میکنه خدا رو خوش نمیاد اینطور ادم و اذیت میکنن این کارش یعنی چی به چه دلیل و به چه حکمی داره ابن کارو میکنه استعلام گرفته گوشیم انتقال مالکیت داره ثبت شده همه جوره ثبت شده چرا اخه چرا این کارو میکنه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 197 تماس بگیرید و تخلف مامور کلانتری را گزارش دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور رای پرونده مختومه میشود اما اگر به شما ابلاغ نشده در قسمت ابلاغیه های مشاهده شده بروید و با شماره پرونده چک کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
حق چنین کاری را ندارند و بدون دستور قضایی نمی توانند هیچ کدام از اموال شما را توقیف کرده و نزد خود نگه دارند.
حتما از ایشان شکایت کنید و می توانید فورا با سامانه تلفنی 197 تماس بگیرید و تخلف مامور را گزارش دهید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

می تونید از مامور متخلف شکایت کنید. به شماره 197 زنگ بزنید و گزارش ایشون رو بدید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به رییس کلانتری و حفاظت گلانتری شکایت کن

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
در صورت ارتکاب جرم توسط هر یک از نیروهای نظامی میتونید در دادسراي نظامی از ایشون شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تماس بگیرید با 197 و موضوع را در میان بگذارید