مشاوره حقوقی رایگان - خرید درخت گردو در 150 سال پیش

سلام
پدر جد بنده در 150 سال پیش اقدام به خرید درخت گردو کرده که هنوز قباله های آن موجود است.
منتها زمین از شخص فروشنده بوده و فقط گردوها از ماست و درختان را صاحب ملک اقدام به فروش به جد بنده کرده
حال پس از گذشت این همه سال نوادگان آن شخص حین تقسیم زمین پدریشان به مشکل برخورده و از ما خاسته یا درختان را بریده یا به اندازه متراژ زمینشان به آنها زمین واگذار کنیم
سوال:تکلیف ما نسبت به گردو ها و زمینی که گردوها در ان میباشد چیست؟؟؟
آیا میشود ادعا کرد ما زمین گردو را نیز صاحبیم؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نوادگان فروشنده حق چنین حرفی را نداشته و در هر حال شما مالک محسوب خواهید شد.