مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن همسر از خانه

سلام وقت بخیر خسته نباشید من الان یکساله نیمه ازدواج کردم سال اول پول پیش خونه از وام بانکی بوده که همه ضامنین عموهای من بودن مطالب هم سی تومان خودم گذاشتم رو اون پول یعنی الان نود تومان پول پیش خانه به نام بنده هست شوهرم یکبارم کرایه خونه رو پرداخت نکرده و مدام هم مادرش میاد خونه ما آیا من میتونم هم همسرم و هم خونواده شو راه ندم به منزلم.....
همسرم با اینکه بیکاره مادرش نمی‌بینه پسرش بیکاره باز هی مدام زنگ میزنم به همسر من طلب پول می‌کنه ...الان خیلی بابت شوهرم به این اون بدهکارم ایشان حتی بیکارهم بودن و حتی نفقه هم به بنده ندادن . الان من میتونم با هین کلی پول دادم بهش و ب جای اینکه ایشون ب فکر خرج مخارج زندگی باشه من همش دلشوره خرج مخارج داشتم ،،،،،، دیگه تو خونه راهش ندم اصلا میتونم قفل خونه رو عوض کنم که دیگه نتونم وارد بشه ،،،،،،،و اینکه ایشون وقتی قولنامه به نام من باشه می‌تونه اصلا بره بگه همسرم قفل و عوض کرده و راهم نمیده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تامین مسکن باشوهرهست می‌توانید از ورود ایشان به منزل ممانعت کنید و دادخواست مطالبه. نفقه علیه ایشان بدهید