مشاوره حقوقی رایگان - سلام لطفا درصد دیه من را مشخص کنید ممنون

1.دو ساییدگی پل بینی حارصه.2پوست رفتی خارج چشم چپ و زیر چشم چپ دو دامیه ک با ایجاد اثر بهبود یافته.3ساییدگی بالای ابروی راست و سمت چپ پبشانی و زیر چشم چپ وگوش چپ هر کدام یک حارصه4جرح سمت خارج چشم راست دامیه که با ایجاد اثر التیام یافته است 5پارگی بخیه شده پشت سر دامیه ک موجب عدم رویش 1درصد موهای پشت سر شده است 6کبودی زیر چشم راست و بازو و خلف گوش 7پوست رفتی پشت دست راست دامیه8سایدگی مچ دست راست و دو ناحیه قوزک خارجی پای چپ و ارنج راست و ساق چپ و قوزک خارجی وساق راست هر کدام یک حارصه. 9رگ به رگ شدن مچ پای راست ارش دودرصد از دیه کامل. 10ساییدگی قسمت چپ سر حارصه.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

حارصه یک شتر معادل دو و هشتصد و دامیه دو شتر