مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام خودروی از شخصی خریداری کردم که ایشان از مالک اصلی وکالت بلاعزل دارد ولی سند به نام مالک اصلی است. در هنگام تعویض پلاک اعلام شد خودرو شاکی دارد و توقیف گردید. با توجه به اینکه زمان قولنامه و تنظیم وکالت بلاعزل قبل از زمان شکایت شاکی که اداره ثبت می باشد است ایا جهت رفع توقیفی مشکلی ایجاد نمی گردد و مدت زمانی که طول می کشد حکم رفع توقیف خودرو صادر شود چه مدت است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن قولنامه و وکالتنامه اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید