مشاوره حقوقی رایگان - نم ساختمان

سلام خانه من دست مستاجر میباشد همسایه طبقه پایین گفتن از سرویس بهداشتی نم زده ولی وقتی برای بازدید رفتیم نمی نبود که تازه باشه مال قبل بود که الان کاملا خشک هست ایشان میگویند خسارت وارده به کاغذ دیواری ایشان توسط ما باید پرداخت شود آیا هزینه با ما میباشد ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه کارشناس تشخیص دهد که موجب خسارت منزل شما بوده، باید خسارت را جبران نمایید