مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

باسلام
من 29 سالمه و اسم شناسنامه ایم فاطمه هستش اما از بدو تولد هدیه صدام میزدن اونم بخاطر اینکه بعد 13 سال از ازدواج پدر و مادرم به دنیا اومدم و تا دوران مدرسه فاطمه رو نمیدونستم بعد فهمیدن خیلی رو روان و اعصابم تاثیر منفی گذاشت و عملا من این اسم و نمیشناسم و اسم خودمو دوست دارم امکان تغییر وجود داره؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام باید از اداره ثبت احوال درخواست کنید ولی به طور معمول با تغییر نام از مذهبی به غیرمذهبی موافقت نمیکنن

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام احتمال تغییر پایین است اما بازم بستگی به مدارک و ادله و توضیحات شما دارد که باید حضورا بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ، استشهادیه کنید و درخواست بدهید به ثبت احوال