مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین بعد از اعسار

یا عرض سلام وادب عرض کنم من هنوز اعسارم تایید نشد سرباز هستم چیزی ندارم یه پولی قریب 9 ماه پیش به کارت برادرم زدم مبلغ 300 میلیون بعدش 1 ماه پیش رفتیم دادگاه برای اعسار مهریه گروش حساب گرفت خانم الان تکلیف پول چی میشه الان 9 ماه هستش که پول در حساب من نیست به حساب برادرم زدمش ایا میتواند این پول را از برادرم بگبره

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام اگر ایشان ثابت کنن که پول برای شماست، در حساب برادرتان هم قابلیت توقیف دارد.(توقیف نزد ثالث)