مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

سلام من مبلغي پول به كسي دادم كه با اون پول كار كنن و به من هم هر ماه بسته به درامدشون از كاركرد پول بدن ، اما فقط يكيار توي ماه اول داد و الان يك سال و چهار ماهه كه پولم دستشون است و هيچ پولي ندادن كه هيچ ، ميگم پولم رو پس بديد ميگن ندارم ، گيرم ،صبر كن !?
به نظرتون چه طور ميتونم شكايت كنم؟ كه پولم رو پس بگيرم ؟ فقط يك دست خط ازش دارم كه وقتي توي يك چك ؛ پول رو به حسابش واريز كردم كپي چك رو گرفته و زيرش نوشته كه اين مبلغ رو به صورت قرض الحسنه از بنده دريافت كرده و هر وقت كه پس بخواهم بهم عودت داده ميشه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بلهبا همان مدرک ابندا اظهارنامه دهید و بعد داخپاست بهمراه خسارت تاخیر

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام دادخواست استرداد مبلغ را مستند به همان دست خط و شهادت شهود در صورت موجود بودن به مرجع قضایی مربوطه از طریق دفترخدمات قضایی بدهید