مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال

با سلام بنده با همسرم پارسال مشکل داشتم و از طریق اداره ثبت 2واحد آپارتمان و ماشینش را توقیف کردم و بعدش رضایت دادم و همسرم بعداز رضایت همه اموال و داراییهایش را بنام فرزندانمان که 13 و 4ساله هستند بصورت صلح عمری انتقال داد و الان دوباره ما با هم مشکل داریم و من از طریق دادگاه مهریه را خواستار شدم و فعلا وقت رسیدگی برای ما صادر کردن،و همسرم بعد از این که ابلاغیه واسش رفته دوباره اموالش را از نام بچه ها خارج کرده و بنام برادرهایش انتقال داده،آیا من می‌توانم انتقال اموال را ثابت کنم به دادگاه

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام به دادگاه توضیح بدید تا استعلام گرفته بشه.

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام به عنوان اینکه معاملات صوری بوده می توانید تقاضای بطلان آنها را از دادگاه بخواهید.البته در یک دادگاه جداگانه و نه در دادگاه خانواده و مربوط به مهریه