مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام من موتوری 8ماه پیش خریداری کردم بع مبلغ 90 میلیون که 40 تومن نقدا و 50 تومن چک فروشنده مدارک و سویچ یدک تحویل من نداد منم چک رو برگشت زدم و فروشنده توقیفی موتور رو گرفته و اینکه می گوید باید بهم خسارت بدین مبنی بر اینکه از برج 2 میخاهم پولش رو بدهم ولی منکر می شود و طلب خسارت می کند و منم شکایت کردم که 15هم دادگاه آن می باشد رای به نفع کی صادر می شود

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام به نفع هر دو! فروشنده محکوم به تحویل مدارک و سوییچ و عندالزوم تنظیم سند رسمی موتور به همراه تعویض پلاک می شود(البته در صورتی که این موارد را از دادگاه خواسته باشید و در دادخواست خود ذکر کرده باشید) و شما هم محکوم به پرداخت وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه آن از تاریخ صدور چک می شوید.