مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به دانشگاه افسری

با سلام بنده شهریور 1400 بعلت دوبار کمیسیون انضباطی دانشگاه افسری ،تعلیق و سپس اخراج شدم و طی این مدت بارها و بارها تقاضای بازگشت داده ام از دانشگاه تا ستاد نیرو و دیوان عدالت و ... اما تاکنون نتیجه ای نگرفتم
درحالی که بنده به نظامی گری بسیار علاقه مندم و همینطور نیازمندم که به شغلم برگردم
میخواهم بدانم راهی برای بازگشت من وجود دارد؟
چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه غیر از همین راهها که رفتید راه دیگری ندارد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

آخرین راه برای شما دیوان عدالت اداری بوده است که ظاهرا نتیجه ایی نداشته است
مدارک شما باید توسط وکیل مطالعه شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهرا شما تمام راه‌های ممکن را طی کرده‌اید مگر اینکه دلیل جدیدی برای طرح شکایت داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بنحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید‌.