مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

با سلام ، برای اعتراض به ابلاغیه تجدید نظر خواهی چه راهی باید طی شود لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر رای قطعیت یافته راهی نیست جز اعاده دادرسی آن هم با شرایطی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما مفهوم نیست. لیکن به احتمال زیاد می بایست تبادل لایحه نمایید . لطفا از طریق دفاترخدمات قضایی پیگیری نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و شایسته است سوال خود را شفاف بیان کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

رایی که تجدیدنظرخواهی شده باشد برای طرف مقابل ارسال میشود و ده روز به ایشان فرصت میدهند تا پاسخ تجدیدنظرخواه را در قالب تبادل لوایح بشعبه ارسال نماید و پس از مدت ده روز پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال میشود

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
اگر رای به ضرر شما صادر شده میتونید ظرف بیست روز از تاریخ دریافت ابلاغیه دادخواست تجديد نظر خواهی ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لایحه خود را بنویسید و از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید