مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با عرض سلام و احترام وقت بخیر
بنده نزدیک به 30 سال پیش زمینی به متراژ 1000 متر در یک روستا خریداری نمودم
الان که می‌خواهم در آنجا خانه ای بنا کنم
جلوی خانه عقب نشینی دارد و انتهای خانه داخل فضای سبز افتاده است.
من این زمین را قدر 1000 متر پول داده ام و بعد از عقب نشینی و فضای سبز به 800 متر تبدیل شده است.
راهکار شما برای پس گیری زمین یا پول چیست.
در ضمن زمین سند ندارد و اهالی روستا قولنامه نوشتند که این زمین 1000 متر است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید قرارداد را فسخ کنید یا توافق کنید تا مبلغ اضافه را مسترد شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر جدیدا در طرح افتاده از باب اینکه در طرح افتاده می توانید از شهرداری مطالبه داشته باشید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سی سال قبل داخل طرح بود شاید کاری میشد کرد به هر حال ببینید از طریق وزارت مسکن طرح هادی محل از چه تاریخی نهایی شده

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام مطابق ماده 384 قانون مدنی میتونید دادخواست کسری زمین از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید