مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

ضمن عرض سلام
بنده از اعضای یکی از تعاونی های مسکن مهر کارمندان هستم. در سال 91 اعضایی که مبلغ واریزی انها 30 تومن بود فراخوان و پس از قرعه کشی واحدها انتخاب و بهمون برگه مشخصات واحد رو دادند و پس از اونم به بانک معرفی شدیم و چهار سال هست دارم اقساط خونه رو میدم . البته با کلی تاخیر واحدها رو هم اماده کردند
حالا خونه رو تحویل هم ندادند و میگن باز باید 15 میلیون دیگه بدی شما ضمن اینکه واحدی هم که برگه دارم به کسی دیگه دادند و از بلوک های دیگه دارن واحد بهم میدن. متاسفانه استانداری، سازمان بازرسی کل کشور، اداره تعاون، اداره مسکن و شهرسازی و هر کجایی هم پیگیر بودم کسی جواب درستی نمیده.
تنها ضرر زیان خودشون مطرح هست درصورتیکه تکمیل اون خونه اگه قبلا 7 تومن خرج داشت الان 20 تومن واسه من هزینه داره .
لطفا اگه میشه راهنمایی فرمایید ایا از مراجع قضایی پیگیری کنم حرفم به جایی میرسه یا بازم تنها وقت و هزینم از بین میره

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

حتما با طرح دعوا به استناد قرارداد اولیه نتیجه خواهید گرفت و صحیح تر اینه که با وکیل اقدام به طرح دعوا کنید