مشاوره حقوقی رایگان - ایا پرداخت وام بین 3ضامن تقسیم میشود؟

باسلام وعرض ادب خدمت وکلای محترم پدر بنده ضامن فردی شدن که شناخت کافی نداشتن ازشون به مبلغ 250میلیون تومان همسر اون آقا ویه نانوا هم درکنار پدر بنده ضامن بودن الان بعد یک سال ایشون متواری هست بانک حقوق مارو بسته حدود سه ماهه حقوق همسر این آقارو هم بسته ولی همسرشون گفت من حقوقمو دستی از رئیسم میگرم نونوا هم که فقط کارت یارانش بستس الان حدود پتجاه میلیون درحساب ما جمع شده و رئیس بانک برای قضایی کردن سه ماهه که این دست اون دست میکنه ایا بعد قضایی شدن قاضی قسط بندی میکنه ؟ ایا قسط ها بین ضامن ها تقسیم میشه؟ایا قضایی شدن میتونه به نفعمون باشه بعد بستن حقوق تمام چیز هایی که بنام پدرم بود به نام مادر انتقال دادن تحت عنوان مهریه مستاجر هستیم واوضاع مالی خوبی نداریم بانک میگه چک بدین به مبلغ چهل میلیون تا شش ماه بهتون وقت بدم وتو موعد پنجاه روز باید پاس کنید این کار رو انجام بدیم؟ یا بگیم قضایی کنه قضایی کردن میتونه به نفع ما باشه با وجود دوضامن دیگه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هر کدام از ضامنین مسولند و بانک به هر کدام از ضامنین میتواند مراجعه کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قراداد تنظیمی با بانک ملاک عمل است احتمالا مسئولیت تضامنی است ،