مشاوره حقوقی رایگان - خواهری که پدرم ان را تحت تکفل قرار داد

با سلام
پدرم 46 پیش دختری را به تکفل خود دراورد به یک از اقوامش ان را از عراق خواستگاری کرده بود یعنی اسم ان را در شناسنامه خود ثبت کرد به خاطر اینکه بتوانند به ان دختر شناسنامه بدهند.الان ما سه برادر و ٢ خواهر هستیم و میخواهیم ارث پدری و مادری را تقسیم کنیم. ان دختر هم راضی هست که هر جا را بگیم امضا کند که او از ارث ناپدری محروم است لطفا کنید متن که باید بنویسیم و ان را امضا کنید چی هست و باید چ کار کنیم.
ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دفترخانه مراجعه نمایید

یا از طریق سایت درخواست خود را به ثبت برسانید تا همکاران محترم در صورت تمایل با شما ارتباط برقرار کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز نیست او قانونا از ارث محروم است همینکه در گواهی حصر وراثت جلوی اسم او درج شود نادختری کفایت می کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف توافق شما نمی‌تواند باعث محرومیت از ارث ایشان شود و طبق قانون به ایشان ارث تعلق خواهد گرفت.
بهتر است اینگونه وارد بحث شد که بعد از تقسیم ارث، آن دختر سهم‌الارث خود را به دیگر وراث خواهد بخشید.
در نظر داشته باشید با عنایت به اینکه سهم‌الارثی در حال حاضر بوجود نیامده است بنابراین امکان بخشش اکنون وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از خواهرتون وکالت تام و بلاعزل بگیرید و در وکالت‌نامه حق صلح و هبه سهم الارث را

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

حق صلح و هبه سهم الارث را قید کنید.
و نوشته بین خودتان تنظیم کنید که در آن قید بشه سهم الارث خود را به بقیه وراث صلح کرده است