مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای اصلی حکم از اجرای احکام

با سلام و احترام
دادگاه رای قطعی به استرداد لاشه چک داد و پرونده به اجرای احکام رفت و اجرای احکام با ارسال دوبار اخطار محکوم علیه از استرداد لاشه چک طفره رفت و مسترد نکرد لدا من بدلیل محروم بودن از خدمات بانکی بدلیل همین لاشه چک از اجرای احکام درخواست رفع سو اثر چک را کردم و طی یک‌نامه ای به بانک از چک رفع سو اثر شد .ایا بنده میتوانم با اینکه از چک رفع سو اثر شده درخواست اجرای مفاد اجراییه را هم بکنم؟که نوشته اگر لاشه چک را تحویل ندهد میتوان حکم جلب و حتی مصادره اموال و حتی طبق چندین‌ماده مثل ماده 31 و 34و20 و 8 و چندین ماده دیگر قانون‌مدنی حبس هم درخواست کرد؟ ...که همه اینها در اجراییه ای که برایش ارسال شده نوشته شده....آیا من میتوانم همچنان پیگیر اجرای این موارد گفته شده در برگ اجراییه باشم یا دیگر با نامه رفع سواثر چک همه چیز به پایان رسید؟ متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به رفع سو اثر مشکلی بابت چک ندارید و چک بالا اثرشده است، لیکن اگر مصر(اصرار) به ادامه پیگیری هستید از همان اجرای احکام پیگیر شوید ، تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .