مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب پس از کارشناسی خودرو

سلام به همه وکلای گرامی . بنده و همکارم در جزیره کیش کفیل یکی دیگر از همکاران شدیم که به علت بدهی 230میلیون تومانی بازداشت شد و ما او را با کفالت از زندان بیرون آوردیم. متاسفانه یک ماه بعد به تهران منتقل شد و الان حدود 9 ماه است برای پرداخت بدهی هیچ اقدامی نکرده و حساب بنده و همکارم مسدود شده ضمن اینکه خودروی همکارم هم تا مرحله کارشناسی رفته و منتظر کارشناسی هستیم . ارزش خودرو بسیار بیش تر از مبلغ بدهی(230 میلیون تومان) است. به ما گفته شده به دلیل اینکه خودرو برای کارشناسی توقیف شده نمی توانید حکم جلب بدهکار اصلی را بگیرید.
با این شرح بنده دو سوال داشتم: اول اینکه آیا تا پیش از فروش خودرو و پرداخت بدهی، می توانم هم اکنون درخواست رفع مسدودی حساب های خودم را بدهم؟ سوال دوم اینکه آیا هیچ راهی برای گرفتن حکم جلب همکارم وجود ندارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1-بله
2- به هرحال در خصوص کل درخواست شما، منوط به تشخیص قاضی رسیدگی کننده می باشد