مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام وقتتون بخیر
من ملکی داشتم که فروختم خریدار تا پول را کامل پرداخت کنه خیلی اذیت کرد و حدود 6تومن ضررزیانش بود که ما نگرفتیم ،خونه هم آب و گاز داشت ،اما کنتور برق نداشت چون خریدار میخواست ب نام خودش کنتور بگیره رفتیم پرسیدیم گفتن هزینه کنتور 6تومن هست که چون ما متعهدشده بودیم کنتور برق بگیریم، باز این 6تومن رو علاوه بر ضرر زیان که ندادن هیچ ،اینم از پول ما کم کردن
ماهم چون میخواستیم زودتر تموم شه درگیری پیش نیاد امضا کردیم که تمام و کمال پول رو تحویل گرفتیم،خریدار هم امضا کرد که خانه رو کامل تحویل گرفته و هیچ اعتراضی نداشته و ندارد
اما بعد چند روز ادعا میکنه که پول کنتور برق بیشتره و شما باید پرداخت کنید بااینکه در املاک همه چیز امضا شده و تحویل طرفین گردیده
سوال من اینه که خریدار اگه شکایت کنه حق بااون هستش یاخیر؟
ممنون از پاسخدهیتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد و رضایت طرفین در آن ملاک عمل است