مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالای قاچاق

سلام بنده یک کامیونت دارم ازمشهدباری زدم برای شیروان کرایه مبلغ 700هزارتومان نصف بارذغال کبابی بودبقه هشت کارتن سیگارمجاز بعداطلاعات منوگرفتن ماشین بردن فرماندهی درب کارتن بازکردن دوتا کارتن سیگارقاچاق دراومدبنده هیچ خیرواطلاعی ازاین کالاقاچاق نداشتم ساعت 9شب خودصاحب بارباکالای قاچاق سیگارگرفتن آوردن فرماندهی واعتراف کردباراین آقاهم مال منه وراننده اطلاعی نداشته همون شب اطلاعات منوآزادکردماشین بهم دادن گفت بروگردن گرفته بعددوهفته تعزیرات زنگ گفت ماشین بیارپارکینگ سندملکی گزاشتم وتوضیح دادم که درجریان نبودم الان دوماه بخاطر حامل بودن ماشینم پارکینگ هست وماشین به اسم پدرم سندخورده ازکارزندگی افتادم .درخواست راهنمایی ازشمادارم باتشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است ، لهتر است وکیل دادگستری در محل خود اختیار نمایید