مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعیه آگهی جرم

اینجانب در سال 95 در یک مغازه فست فود با شخصی شریک شدم و پس از گذشت شش ماه از کار، نامبرده به اینجانب بدهی زیادی پیدا کرد و اینجانب از ایشان سفته داشتم و نامبرده متوالی شد و سپس اقدام به شکایت نمودم که در دادگاه محکوم به پرداخت مبلغی به اینجانب گردید.
پس از پیگیری‌های مختلف متوجه شدم که با یک همکار دیگر نیز چنین شراکتی انجام داده و به نامبرده نیز سفته داده و آن همکار نیز شکایت کرده و نامبرده محکوم شده و متواری شده است.
حال پس از گذشت هشت سال و نیافتن وی، (نامبرده از همسرش جدا شده و فرزندش با همسرش زندگی می‌کند و به همین خاطر یافتن نامبرده از طریق فرزندش نیز ممکن نیست) اینجانب قصد این را دارم که آگهی بدهم تا بقیه همکاران نیز از هویت نامبرده مطلع شوند و به دام فریبکاری نامبرده نیفتند و در صورتی که از فراری اطلاعاتی دارند به اینجانب اطلاع دهند.
سوال اول اینکه با دادن این آگهی آیا نامبرده می‌تواند از اینجانب شکایتی بکند؟
سوال دوم اینکه این آگهی را از چه طریقی و در مکانی انجام بدهم؟ ( در روزنامه، وبسایت‌ها و …)
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- بله می تواند، بدون دستور مقام قضایی و اثبات جرم طرف ، هرگونه بدگویی و اتهام زدن به افراد به هرطریقی جرم است .