مشاوره حقوقی رایگان - شرایط نقض حکم پس از رد تجدیدنظرخواهی

سلام عرض ادب و احترام
بنده خوانده دادخواست مطالبه ای به مبلغ27 ملیون تومان که به تاحق مطرح شده هستم البته در دادگاه بدوی دادخواست خواهان و با توجه به دلایل قوی بنده رد شده و بعد هم تجدیدنظرخواهی خواهان هم توسط دادگاه تجدیدنظر رد شده و حکم بدوی تایید شده الان نگرانم که مبادا خواهان باز با اقدامی بخاد این پرونده رو پیگیری کنه و من باز گرفتار بشم و تا پایان موضوع دلشوره داشته باشم ،ایا امکان پیگیری بازهم براشون فراهمه و اینکه چه هزینه هایی براشون داره ایا ارزش پیگیری با مطالبه مبلغ مرقوم رو براشون داره ؟ و ایا ممکنه موفق بشه و من در نهایت محکوم به پرداخت کلیه این هزینه های دادرسی بشم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، باید رای صادره ملاحظه شود تا امکان اظهار. نظر دقیق وجود داشته باشد

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام تنها راه باقیمانده برای ایشان تقاضای اعاده دادرسی است که باید دلائل جدیدی ارائه بدن که آنهم دارای شرایط خاصی است و به همین راحتی ها نیست خیلی نگران نباشید