مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه سالیانه حساب می‌شود یا ماهیانه

سلام بنده پیمانکار هستم من با یکی از سازمان های شهرداری قرداد داشتم از سال 95مبلغی طلب داشتم شکایت کردم رای قطعی گرفتم حالا تاخیر تادیه این رای ماهیانه حساب می‌شود یا سالیانه چه کسی تصمیم می‌کیرد چطوری حساب شود آیا اجرای احکام یا شعبه اولی که رای داده است متشکرم جوابمو بدین

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام موضوع اختلافی است و بستگی به رویه شعبه اجرای احکام دارد اما معمولا ماهانه مورد محسابه قرار میگیرد