مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول پیش خانه قبل از اسباب کشی

سلام وقتتون بخیر باشه ما امده بودیم تبریز بخاطر یک سری مسائل دخترم تهران بود قرار شد در شهر پرند خونه اجاره کنه از یک خانمی خانه رو اجاره کرد منتهی چون قرار بود اجاره نامه به نام من باشه به ما گفتن کل مبلغ رو واریز کنین ماام از طریق ساتنا 80 میلیون رو واریز کردیم به حساب صاحب خانه در توضیحات ساتنا هم نوشتم بابت اجاره نامه، 20 میلیون تومان هم بعنوان بیعانه دخترم پرداخت کرده بود در بنگاه فقط قولنامه هم در بنگاه بود منتظر امضای من بودند حتی کلید خونرم نگرفتیم متاسفانه همسرم در همون زمان فوت شدن دارو ندارمون هم همون 100 میلیون بود میخوایم الان اون پول رو بگیریم برای هزینه کفن و دفن خرج کنیم تماس گرفتیم با صاحب خانه گفتن الان ندارم پول پیش شمارو دادم پای بدهیام به ما‌گفت ده روز صبر کن تماس هم نگیرین با من
الان 10 روزش هم تموم شده جواب هم نمیدن ماام خیلی گرفتار هستیم واقعا حتی هزینه شکایت کردنم نداریم برای ماام این پول لازمه قبر هم نتونستیم بخریم الان چکاری ما میتونیم بکنیم؟
بنگاه هم آشنای صاحب خونه است حتی حاضر نیستن چک بدن بهمون یا حتی رسید توی بنگاه هم حاضر نیستن رودررو بشن.
از قولنامه هم فقط دخترم یدونه عکس داره که منتهی امضای من هم نیستش چون این اتفاقات افتاده توروخدا یه راهی به من نشون بدین

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به اینکه قرارداد امضا نشده اظهارنامه مطالبه وجه نمایید، توصیه میشود از وکیل متخصص استفاده کنید

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام باتوجه به اینکه امضا نکردید و کلید را هم تحویل نگرفتید به نظر می رسد که قرارداد اجاره ای هم منعقد نشده و شما میتوانید از طریق دفترخدمات قضایی نزدیک محل سکونت خود نسبت به طرح دعوای استرداد مبلغ مربوطه علیه صاحب خانه اقدام نمایید اما دادگاه محل رسیدگی شهر پرند می باشد