مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پسرخالم از من و زن و بچم. نامرد خودش تو ارگان دولتی مشغول به خدمت است. کل زندگیما نابود

سلام و درود. متاسفانه پسرخاله نامردم با فریب و هزاران شگرد کلاهبرداری از روی اعتماد کل زندگی و دارایی من که نون خونم بود و محل زندگیما ووووووووووعیره. از ما دزدیده.
من 37سالمه و خانوم و پسرم که سه سال داشت. به بهانه مهاجرت قانونی ما به کشور روسیه یا فنلاند از طریق ویزای کاری که براتون اقدام میکنم و تضمین میدم که اگر درصدی شکست باشه با تمام ضررو زیان برمیگردونم. تما پیامها و فیش بانکی و پرداخت کل داراییم به حسابهای گوناگون که آنها در کنسولگری مشغولن که شمارو کلا قانونی به مقصد میرسونن واریز کردیم. مغازه رو 600 ملیون آن زمان و خانه مسکن مهر که داشتیما 300 ملیون فروختیم. الان ملیاردی هم سخته گرفتنش رو بهمراه ماشینم و لوازم منزل همه رو زیر قیمت فروختیم که مارو سریع به کشور ترکیه برد و مدتی به فریبکاری مارو تو سرمای زمستان و تو اوج کرونا سرگردان کرد و حتی10 لیر هم نداشتیم ودیگر جوابگوی ما نشد و ما برگشتیم ایران به کمک خونوادم یعنی بیچاره مادرم النگوی یادگار مادرش را فروخت که ما به ایران بیاییم.
الان مدتها میگزره و پسرخاله کلاهبردار که مرد قانون هم هستش یگوید به من مربوطی نیستش و دلال و قاچاقبر پولتان را از من دزدیده. اگه انسان با شرفی پیدا میشه بهم کمک کنه تا اون نامردا به سزای خیانت رو اعتماد ما برسونه. دیگر چیزی جز جونم نمونده به والله. خیلی جاهای نظامی رفتم ولیمتاسفانه به در بسته میخوردم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، مورد با ارائه اطلاعات دقیق قابل پیگیریست، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل استفاده نمایید

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام سریعا نسبت به طرح شکایت کلاهبرداری از ایشان از طریق نزدیکترین دفترخدمات قضایی محل سکونت خود اقدام تا شکوائیه به دادسرا ارسال و طرفتان تعقیب قانونی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد