مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وقت نظارت

سلام وقت بخیر
برای همسرم و ضامنینش ابلاغ معرفی به زندان امده بود چون جرمش درجه شش هست درخواست تخفیف و پابند دادن به صورت لایحه فرستادن
امروز این پیامها در ثنا امده
دستور قضایی مبنی بر استعلام صادر گردید

در تاریخ 14/6 وقت تظارت دفتر به لحاظ جلب متهم، تحدید و به وقت نظارت در تاریخ 25/7 تغییر کرد

این یعنی چه؟ مهلت بیشتری بهش دادن و به ضامنین کاری ندارن تا اون تاریخ؟ یا اینکه قاضی میخواد پرونده رو بخونه و شاید تخفیفی چیزی بده انشالله ؟؟
ممنونم واقعا از الطاف شما

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام خیلی به متن مواردی که بصورت سیستمی ثبت شده است اعتنایی نیست و باید مراجعه حضوری کرد اما مفهوم این متن این است که بزودی نسبت به جلب همسر شما و حتی ضامنین اقدام خواهد شد اما باز هم تاکید میگردد که به این متون اعتنایی نکنید و حتما حضوری پیگیری بشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید برود خودش را معرفی کند و الا وثیقه فروخته می شود