مشاوره حقوقی رایگان - چک گم شده

سلام لوازم ورزشی میخواستم بفروشم سایت درج آگهی، اگهی کردم یک نفر ناشناس تماس گرفت اومد معامله کردیم
یک چک قدیمی بود صیاد نبود بهم داد 10 روز مونده به وقتش گم کردم الان تماس میگیرم بیا چک رو باطل کنیم همکاری کن هزینش هرچی باشه خودم میدم هی میپیچونه و احساس میکنم از این اتفاق خوشحاله و میخواد سو استفاده کنه چیکار میتونم بکنم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام اگر مشخصات چک را می دانید شما هم به عنوان ذینفع می توانید درخواست اعلام مفقودی را از طریق دفترخدمات قضایی به مرجع قضایی مربوطه ارسال نمایید تا مسدود گردد و سپس دادخواست مطالبه ثمن معامله معادل وجه چک را به دادگاه یا شورا بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شماره چک را داری دادخواست ابطال چک و مطالبه وجه از طرف بده