مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

باسلام. من 3میلیون و 600 از یه نفر طلب داشتم. دو دفعه اعسار زد و تو اعسار دومش پیش قسط رو نداد و حکم ورود به مخفیگاهش رو گرفتم. قبل از اینکه بگیرمش با خانوادش شبانه فرار کرد و معلوم شد از خیلیا کلاهبرداری کرده و دیگه هم برنمیگرده به این شهر. دست صابخونش 4ونیم میلیون پیش داره و وسایل خونشم ول کرده رفته چون انقدری از افراد مختلف کلاهبرداری کرده که دیگه نمیتونه برگرده. آیا میتونم پول پیش و وسایل خونه رو توقیف کنم با توجه به اینکه دیگه برنمیگرده. 5ماه از قرارداد رهن و اجاره منزلش مونده. چه راحلی هستش؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

اميد علي  حميدي پارسا

جناب آقای اميد علي حميدي پارسا :

سلام پول پیش خانه را توقیف کنید. البته اگر به مالک بدهکار نباشه