مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت مدنی

آیا قرارداد مشارکت مدنی قراداد ی قانونی است؟ آیا قرارداد مشارکت مدنی مشمول قانون کار هست؟ ماده 38 تامین اجتماعی در قرارداد مشارکت مدنی نافذ می باشد؟؟
چرا اداره کار و تامین اجتماعی این قرارداد را قبول نمیکنه ؟
دو دادنامه و دو رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری برای عدم شمول قانون کار به قرارداد مشارکت مدنی هست ، این دادنامه در ابطال احکام اداره کار و تامین اجتماعی موثر می باشد ؟؟

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام قرارداد مشارکت مدنی کاملا قانئنی است اما مشمول تعاریف روابط کار و کارگری نمیشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر
چون ربطی به آنها ندارد
من ندیدم