مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دادرسی و حق الوکاله وکیل

سلام وقت بخیر پدر من تو یه پرونده به پرداخت دیه محکوم شده و اعسار شامل حالش شده حالا وکیل طرف اومده درخواست خسارت دادرسی و پرداخت حق الوکاله رو داده میخواستم بدونم با وجود اعسار ما بازم مکلف به پرداخت مبلغ تعیین شده هستیم؟ حالا که پدرم تمکن مالی نداره بازم میشه این یکی رو هم اعسار بست؟ آیا مدارک اعسار که برای پرونده ای که پدرم توش محکوم شده برای این پرونده هم قابل ارائه س؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می بایست پرداخت شود. در صورتیکه مبلغ قابل توجه باشد می توانید اعسار بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مدارک آن پرونده ارتباطی به این پرونده ندارد مجدد دادخواست اعسار ثبت کنید