مشاوره حقوقی رایگان - بی خبری از قاچاق بودن کالا

بنده سال 99 در اوج کرونا که همه جا تعطیل میشد و در مسافرت بودم ،موتور خودرو سیلندرش ترک خورده و به پیشنهاد مکانیک و مسافر و غریب بودن در شهر دیگر با خوانواده مجبور شدم از یک لوازم موتور استوک فروش.یه انجین استوک که برگه واردات و گمرک داشت خریداری کرده و نصب کردم تا به گفته فروشنده سر فرصت برم برای درج در سند.چند وقت پیش خودم رفتم برای انجام کارهاش که با استعلام آگاهی از گمرک مبنی بر اصالت داشتن متوجه شدیم موتور قاچاقی وارد شده .اگاهی با تکمیل پرونده قرا است منو بفرسته تعزیرات حالا تکلیف بنده که از این موضوع بی اطلاع بوده و خودم مورد سو استفاده قرار گرفتم چی میادو ماشین چی میشه .فقط برگه یا همون پته گمرک جعلی دستمه ،فاکتورش رو گم کردمممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همین دفاعیات را مطرح کنید. به اضافه فیش یا پرینت واریز وجه به فروشنده را ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موارد مطرح شده را مطرح نمایید و اگر نمی‌توانید دفاع موثر داشته باشید از تخصص وکلای سایت کمک بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کارشناسی میشود و از مبادی ذیربط استعلام و رسیدگی میشود