مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

با سلام خسته نباشید من چند ماه پیش یه خودرو فروختم به بنگاه دار و بنگاه بدون قولنامه از من چون اشنا بود ماشین رو خرید و پول من رو هم کامل داد چند روز پیش کسی با من تماس تماس گرفت گفتن که ما ماشین رو دست چندم خریدم و پول کامل هم دادیم و گفتن با بنگاه دار دعوامون شده سند رو نمیده منم امدم چون مدارک به نامم بود وکالت تعویض پلاک دادم و بعدش متوجه شدم که پول بنگاه دار را ندادن الان من چه کاری باید بکنم میتونم شکایت کنم که اصلا اینها ماشین را از من خریدن که ماشین برگشت بخوره یا چجور وکالت که بلاعظل دا دم دوماهه لغوش کنم

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام فعلا نیازی به هیچ اقدامی نیست و خود بنگاه دار باید از طرف شکایت نماید نه شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما طرف قرارداد نیستید تا از خریدار مورد اشاره شکایت کنید بلکه اگر طرح دعوای هم باشد بایستی خود بنگاه دار اقدام کند.