مشاوره حقوقی رایگان - واریزی پول یا چک

سلام درود
من چهار هزار متر خریدم و متری 400هزار تومن بعد چند ماه یک خریدار پیدا شده که ده هزار متر به قیمت هر متری 800 هزار تومن میخرد حالا ما این چهار هزار متر رو به خود فروشنده فروختیم با متری 800 هزار تومن بعد این قرار داد همزمان با قرارداد خریدار ده هزار متری تنظیم شده حالا خریدار ده هزار متری میتواند به اندازه چهار هزار متر برای من پول واریز کند یا چک صادر کند؟

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام توضیحات ناقص و مبهم است و بطور دقیق مشخص نیست که ثمن معاملات به چه نحو و کیفیتی پرداخت یا توافق شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال ابهام دارد و شایسته است با رعایت قواعد نگارشی پرسش خویش را شفاف بیان دارید.