مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق الزحمه کارگر ساختمان

سلام
من مالک باغ ویلاهستم
به گفته بنای ساختمان همسرم با بنا هماهنگ میکنه که محوطه باغ رو درست کنن موزائیک و سنگ و...
همسرم 250 میلیون از طلب بنا رو نمیده
بنا از من شکایت کرده چون مالک هستم
سوال دارم آیا شکایت درست است
و باید 250 تومن رو پرداخت کنم
شرایط پرداختش چطوریه
البته باز هم طلبکار بمن زنگ زدن
ولی مابقی شکایت نکردن هنوز

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام اگر بصورت شفاهی قرار بر این بوده که همسر شما پرداخت کننده باشد و سابقه پرداخت هم چنین چیزی را نشان میدهد همسر شما متعهد به پرداخت است نه شما و در صورت عدم موجود بودن هریک از شرایط مطروحه، شما به عنوان مالک متعهد به پرداخت هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما با ان شخص قرارداد دارید و یا به طور شفاهی بنا بوده که دستمزد وی را پرداخت کنید باید اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طرف قرارداد با بنا همسر شما است و نه شما بنابراین بنا با شوهر شما طرف حساب است و مبلغ اشاره شده در متن سوال را بایستی از همسر شما مطالبه کند.