مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو 405

سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک دستگاه خودرو 405 مدل 92 در مورخ 19 آبان ماه 98 به صورت قولنامه دستی فروختم که شرط فسخ معامله نوشته نشده سرم کلاه گذاشته خریدار کل مبلغ ماشین رو 7 فقره سفته داد که قرار بود 29 آبان 98 پولشو واریز بکنه به حساب بانکی که نکرده منم چن روز پیش پلاک خودرو رو توقیف کردم و الانم تو پارکینگ هستش
و دو روز پیش شکایت کردم تامین خواسته
میخواستم ببینم خود ماشین رو هم توقیف بکنم
خودرو رو به خودم پس میدن یا پولشو از طرف با ضرر زیانم میگیرن میدن
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی معامله انجام شده و شرط فسخ قید نشده شما مستحق قیمت خودرو می باشید.