مشاوره حقوقی رایگان - ناباروری برای بچه ی دوم چه حقوقی برای مرد ایجاد میکنه؟

درود،یه دخترده ساله دارم،36ساله وشانس بارداری فقط با آی وی اف آن هم بسیارپایین.
شوهرم که تاپیش ازاین مایل به فرزنددوم بود،وبرای مراحل تعیین جنسیت ازراه آی وی اف وباوجوداطلاع ازهزینه های اون،مایل بوده،حالاکلامیگه بچه دوم نمیخوام،وقتی درموردخواسته ی خودم مبنی برفریزتخمک صحبت واصرارمی کنم(چون با وجودکیست هایی درهردوتخمدان،تاسال آینده کاملاقابلیت باروریموازدست میدم وقطعادرآینده ای نه چندان دورنیازبه جراحی لاپراسکوپی برداشت کیستهاکه علاوه برهزینه ی 40تا50 میلیونی،تخمدانهادچارآسیب دایمی میشن)
فقط فریز،نه کاشت جنین،مخالفت میکنه ومیگه پول ندارم
امااگه لازم شدبروکیستاروبردار
واقعاسرازهدفش درنمیارم
مشکلات خانوادگی جدی داریم وسروگوش آقامیجنبه
میخوام بدونم اول اینکه آیامیتونم ایشونوواداربه پرداخت هزینه ی فریزتخمک کنم وچطور؟
دوم اینکه میخوام ایشون تعهدمحضری بدن که درصورت ازدست دادن قابلیت باروری واطلاع ازشرایط موجود،درآینده حقی درهررابطه ای برای خودشون قائل نشن که به زندگی مشترکمون آسیب جدی بزنه؟
واینکه به چه صورت اون متن بایدتنظیم بشه؟
سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر نمی توانید وی را مجبور کنید هزینه فریز بدهد.
بله می توانید تعهدنامه بگیرید.

متن اینجا نمی توان نوشت. از قسمت نوشتن لایحه در سایت دادراه درخواست بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش‌های شما نیاز به پاسخ دقیق و جزئی دارد توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر حال تعهد است و اثار خود را دارد بهتر است محضری باشد