مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب از طريق eesr.ir

سلام و ارض خسته نباشید خدمت شما من از برج 12حسابم مسدود شده ودر سایت eesr.irثبت نام کردم ولی تا الان هیچ جوابی برای من نیومده داخل سایتم میرم میگه در حال برسی میباشد آخه تا کی جواب من میدن زنوبچه من به خدا ازکشنگی باید بمیرن تا جواب بده جان آقا سیدالشهدا یه کار برای من بکنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادستانی کل کشور مراجعه کنید با یک تماس کوتاه میتونستی پاسخ بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که موضوع را از طریق دادستانی کل کشور پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست منتظر بمانید تراکم پرونده‌ها بسیار زیاد است