مشاوره حقوقی رایگان - ورد به عنف

ساعت 3 بامدادمامورین کلانتری وارد سوپر مارکت بنده شدن وگفتن گزارش شده که مغازه شمادرگیری شده وصدای فحاشی شنیده شده درصورتی که هیچ اتفاقی نیفتاده بود و من بهشون گفتم اینجا اتفاقی نیفتاده ولی با زور وارد مغازه شدن وشروع به گشتن مغازه کردن ازشون حکم خاستم برای ورود به مغازه وگشتن مغازه ناراحت شدن وگفتن مغازه حکم نمیخاد و1ساعت مغازه من را گشتن وبعد هم من را ترساندن که اگه حرفی بزنی مغازه را پلمپ میکنیم چیه نیم هم مواد شیشه برای من خودشون گذاشتن وگفتن پیدا کردیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به بازرسی فراجا 197 گزارش و شکایت نمایید . اگر گزارش کشف مواد نموده اند ملاک تشخیص قاضی رسیدگی کننده می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق بازرسی ناجا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره تلفن 197 تماس حاصل کنید و تخلف مامور کلانتری را گزارش دهید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شکایتی دارید می‌توانید از طریق شماره تلفن 197 اقدام کنید