مشاوره حقوقی رایگان - اخذ وجه

سلام
حدود 6 ماه پیش اقدام به خرید 1واحد اپارتمان از شخصی نمودم. چون این واحد دارای وام 4درصد (مهر) بود مدارکم به دلیل تیک خوردن فرم جیم اینجانب به اشکال برخورد نمود و قابل ذکر اینکه من از امکانات دولتی هیچ استفاده نکرده بودم. فرد فروشنده به ما گفت که میتوانید ملک را بنام شخص دیگری کنید ولی بابت انتقال 10میلیون می بایست به من بدهید. اعتراض من به ایشان بی فایده بود و اجبارا ملک را بنام برادرزاده ام نمودم. حال ایا میتوان وجه را از ایشان مطالبه نمایم؟ لازم به ذکر است این اتفاق برای چند نفر دیگر افتاده است. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به قرارداد مکتوب که بین فروشنده و خریدار منعقد شده ،دارد