مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای گرفتن کوچه

سلام
پدرم بیست و شش سال قبل خانه درخرمن خودش ساخته اون زمان خانه ای دراطراف وهمسایگی ما نبوداطراف خانه ما زمین بایروخرمن بود.
حالا چندنفراومدن درخرمن خودشان خانه ساختن به زور واردزمین ماهم شدنددیوارکشیدن تقریبا یکی دوسال
میشه وبین خرمن ها که در قدیم راه بوده برای رفت و آمد آنها تصاحب کردن ومیگن اصلا راهی اینجانبوده وماسندداریم. پدرم هم اهل دعواو شکایت نیست.
آیا میشه بعددوسال شکایت کردبرای گرفتن کوچه چون راه ماسد شده برای آوردن آب که‌وسط روستا قراردارد به مشکل برمی‌خوریم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا در روستا ها می بایست مطابق نقشه طرح هادی ساخت و ساز انجام شود.
ثانیا اگر از قدیم راهی برای عبور و مرور بوده همان راه می بایست حفظ شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد حق ارتفاق طبیعی به وقوع پیوسته است بنابراین نمیتوانند مانع نشوند و در صورت ممانعت بایستی دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.