مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از شماره کارت

سلام من با کار در منزل اینترنتی که مثل تایپ و گویندگی .. اینا دارد براشون فیش واریز کردم بعدم شماره کارتمو و شماره تلفنم و اسمم تاریخ تولدمو گفتم بعد گفتن به آیدی تلگرام بفرست منم فرستادم چند ساعت بعد زد حساب کاربری حدف شده میخواستم بدونم کلاهبردایه و میتونه بااطلاعاتی که بهش دادم میتونه از شماره کارتم سو استفاده کنه من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قصد سو داشته باشند شاید بتوانند سو استفاده نمایند. به بانک مراجعه و کارت بانکی خود را مسدود یا تعویض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جهت اطمینان کارت خود را از طریق بانک تعویض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر احتمالی می‌تواند محتمل باشد نمی‌توان به آن پاسخ روشنی داد