مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله یا بیع شرطی

سلام خدمت مشاورین گرامی
پدرم حدود 70سال پیش درشهرستان سند ملک مسکونی خودش رادرازائ مبلغ یک هزارریال بصورت بیع شرطی ب مدت یکسال ب شخصی نزول خوار درمحضر ثبت می کند
الان طرف فوت کرده واز ورثه اوهم اطلاعی دردست نیست .
برای فسخ بیع شرطی این سند چکارباید کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است حضوری یا تلفنی با پکیل دادگستری محل خود با ارائه مدارک مشاوره نمایید ، می بایست مدارک شما بررسی ومطالعه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بیع شرط نوعی معامله با حق استرداد بوده و مشمول مواد 33 و 34 قانون ثبت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات شما بررسی شود اما اگر مشخصات وراث را ندارید می‌بایست درخواست انحصار وراثت نمایید