مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده خودرویی خریداری کردم ک بعد از نوشتن مبایعه نامه متوجه شدم ک خودرو به اسم زن طرف بوده و همسرش به اسم قودش به ما مبایعه نامه تنظیم کرده ایا امکان فسخ وجود دارد؟؟ایا در صورتی ک شاکی بشوم ان اقا میتواند خود را با یک رضایت نامه کتبی بین خودش و خانومش تبرعه کند خواهشندم راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر تعویضرپلاک شده خودرو و کارهای مربوطه انجام شده دیگر فرقی نمونه که بیع نامه به نام چه کسی بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این معامله فضولی می‌باشد و اگر مالک خودرو رضایت بدهد عقد معتبر است