مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

با سلام وقتتون بخیر
بنده موتور هندا دارم از طرفی به صورت امانت نزد دوست افغانی ام بوده بعد مدتی که از سفر میام میفهمم موتور با مدارک به فروشگاه و فروشگاه بدون حضور یا قلنامه با من موتور به صورت اقساط فروختن ،ایا من میتوانم توقیف موتور سیکلت و موتور پس بگیرم موتور و مدارک به نام من است و هیچ سندمدارکی در اختیارم نیست ممنونم از لطف شما??

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر علیه فروشندگان و خیانت در امانت علیه امین نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بله فروش مال غیر شکایت مطرح نمایید ، بدوا نسبت به اعلام مفقودی مدارک اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست در خصوص سند آن اقدام نمایید و سپس بله می‌توانید موتور خود را مطالبه کنید