مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف و خسارت بیمه

سلام
چند روز پیش در پیچ خروجی سه خودرو سمند و جک و وانت پراید به هم برخورد کردند و کمی بعد هم من به دلیل نداشتن دید به آخرین خودرو یعنی وانت پراید برخورد کردم که باعث شد یه ضربه دیگه بهین وانت و خودرو جک پیش بیاد.
مامور که اومد راننده وانت پراید گفت بیمه بدنه داره و مامور هم گفت خسارت جفتتون با آخرین نفر یعنی من هستش. و گفت اگه بیشتر از سقف بیمه من شد میتونه از بینه بدنه خودش استفاده کنه.
اما خسارت دیده ها تماس گرفتن که مبلغ خسارت بیشتر شده و بیمه بدنه هم پرداخت نمیکنه چون مقصر نیستن و باید باقی خسارت رو من پرداخت کنم.
در صورتی که من بخاطر اینکه بیمم خسارت رو میده قبول کردم مقصر جفت ماشین ها هستم
الان چطور میتونم مشکل رو برطرف کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید مسلمات حادثه و کروکی افسر ملاحظه شود پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما با شرکت بیمه مورد نظر تماس بگیرید مسئله را جویا شوید اگر به همین صورت بود شما می‌بایست خسارات را بپردازید اگراعتراضی دارید می‌توانید درخواست کروکی مجدد داشته باشید