مشاوره حقوقی رایگان - حوادث کار

سلام من در کارگاه تولید وسایل چوبی به خاطر نا مناسب بودن محل کار افتادهم بی زحمت میت‌ت‌‌آ77‌ن ازخاستم ببینم با این نامه پزشکی قانونی چقدر دیه از بیمه حوادث پارسیان دریافت می کنم. 1شکستن استخوان گونه سمت چپ هاشمه 2شکستن ثلث تحتانی استخوان زند اعلی ساعد چپ با 2عدد پلاتین 3جراحت دامیه پلک فوقانی چشم چپ 4.پارگی یکی از شاخهای عصبی صورت سمت چپ ممنونم از شما

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام،در بیمه های مسئولیت و حوادث ناشی از کار میزان قصور در تعیین دیه اهمیت بالایی دارد، علی ایحال حدود 200 میلیون تومان، بهتر است از وکیل متخصص موضوع کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقدار دیه را پزشکی قانونی با معاینه شما مشخص می‌نماید